Disseny. Il·lustració. Web. Bon rotllo.

Hola! Soc Lidia Alcocer, una valenciana y dissenyadora gràfica a parts iguals.

Naixcuda com dissenyadora en la EASD de València, em defineix com una creativa multidisciplinar ja que, durant tota la meua vida profesional puc afirmar amb orgull que he pogut coneixer i dedicarme a una gran diversitat d’àmbits que no coneixia i dels quals he aprés moltíssim.

Després de dos anys de pràctiques volutaries a Doble Vía SL, vaig treballar com dissenyadora gràfica y web a Oroneta Audiovisuals (València) i després a Ocre Studi (Vilareal).

Al meu temps lliure a més dissenye camisetes a la meua tenda GDF Studio i soc contect creator a Twitch.

Actualment treballe al departament de marketing d‘Equipe Cerámicas com a dissenyadora gràfica, encarregant-me de la comunicació online de l’empressa a més d’encarregar-me de la decoració, retolació e ideació d’stands en fires internacionals.

Pots trobar-me a Instagram, Facebook, Linkedin i Behance.

No crec en el disseny bonic i efimer: crec en el disseny util, personalitzat i conseptual.

Disseny gràfic

M’encarregue de tot: des del branding fins a tot el que l’envolta (retolació, asesoria en interiorisme, comunicació online i offline, etc). Soc especialista en disseny editorial i branding.

Il·lustració

Si tens un projecte on l’ilustració es important, ja siga il·lustració digital o vectoral, o tradicional (aquarel·les, llapis de colors o café), ¡puc ajudar-te!

Community Manager

Si necessites concell i que t’ajude a donar els primers passos en el mon de les xarxes socials, amb mi tens un amiga.